Rabu, 14 November 2012

Av et annet navn kan han også kalles en Para-marine,

Vi har sett ulike grader av galskap, men jeg kan ikke egentlig si hva fikk meg til å gå gjennom denne banebrytende enhet av en bevegelig festning. Det er en one-of-a-kind mobile arsenal som kombinerer presidentvalget komfort, så vel som innovativ konstruksjon. Alt er pakket og klar til å gå, men ikke like raskt som du tror. tyas mirasih Med en akselerasjon av 15 sekunder fra 0-60 mph og ikke overstiger 60 mph toppfart vil du ha mer enn nok tid til å bli tatt bakk når den passerer: Dette er ikke en av disse nippy italienske biler som passerer så raskt som lyn blinker før du kan si det blinker!

Bensin tanken

Den har nok kapasitet til å bære så mye som en T-72 tank, samtidig som det ikke at det går på sikkerhet. Bensin tanken er armour-plated fylt med spesialdesignet skum som hindrer at den eksploderer selv om det lider en direkte hit.

Forsvar tilbehør

James Bond kan ha en maskingevær utstyrt amfibier-bil med roterende bilskilt og olje sprøyter, men det kan ikke hjelpe, men bue til en Cadillac. Med rustning belagt 8-tommers tykke dører, nattsyn-kamera, pump-action hagler, tåregass kanoner og en driver vinduet tøff nok for å motstå rustning-piercing kuler, ville maskingevær dusj on December 31ste ikke avskrekke den. På innsiden er en kommunikasjon på dashbordet som er utstyrt med GPS-sporing system, et firefighting system i Boot.ini-filen, i tillegg til en oksygentilførsel. Førerens vinduet er den eneste som åpnes, men ikke over tre inches. Det er også flasker av presidentens blod ombord i tilfelle han trenger en nødsituasjon transfusjon.

Karosseri

Varme - hit - varme - og hit igjen. Nei, dette er ikke en smed smidd jern kropp. Det er en teknisk kombinasjon av dobbelt hardhet stål, aluminium, Titan og selv keramiske plater å bryte opp mulig anslag. Cadillac ens kabinett er en forsterket fem-tommers stål plate som kan kjøres under bilen for beskyttelse i det usannsynlige tilfellet av en bombe å være plassere under. Armour på kroppen er så tykk at den har vekten av en hytte dør på et Boeing 757 jetfly og stål som er så sterk at en dinosaur ikke ville bryte det hvis det satt på den.

Interiør

Bilens interiør seter fire passasjerer med en glass-partisjon, og bare presidenten har en bryter for å senke den. Presidenten har også en panikk bryter installert der han kan tilkalle hjelp og sitt sete har en executive-pakke med en fold-away stasjonær PC, bærbar PC med Wi-Fi, state-of-the-art satellitt-telefon og en direkte linje til visepresident og pentagon. Oops, jeg nesten glemte - det er også koblet til telefonen min.

Sjåføren

Av et annet navn kan han også kalles en Para-marine, som han er trent av CIA å mestre i de mest krevende av kjøring situasjoner. Samtidig ledet Allen Iverson laget sitt til seier med en skadet arm; Jeg antar at Cadillac ens sjåfør ville gjøre mye mer.

Dekk

Dekkene er forsterket med Kevlar, shred og punktering motstandsdyktig, med stål felger under som aktiverer bevegelsen selv om gummi er sprengt bort.

Alle sa og gjort, forblir Cadillac en bilen å slå!

Andre fakta:

Pris: £300,000
Lengde: 18 ft
Motor: 6,5 liter
Høyde: 5 ft 10 i
Drivstoff økonomien: 8 miles til gallon
Max hastighet: 60 mph
Akselerasjon: 15 sekunder fra 0-60 mph

Tidak ada komentar:

Posting Komentar